Moonlight

L3,000.00

3D moon lamp
“Zbrisni henen” per te ndricuar dhe dekoruar ambientin tuaj. Mund ta personalizoni me foto/shkrim sipas deshires. (Kosto ekstra) Ndricuesi perfshin bazamentin n
e forme druri,dizenjuar per tu pershtatur me cdo lloj ambienti,karikuesin,si dhe telekomanden qe sherben per zbehjen/forcimin e drites,zgjedh drejtimin e saj si dhe ngjyren(16alternativa ne nuanca te ndryshme)
Ndricuesi funksionon edhe me touch.
E kush nuk do te donte nje dhurate te tille?!
Category: Tag: